Cum sa tai o melodie (un fisier) mp3 online

Daca v-ati intrebat cum puteti sa taiati o melodie (un fisier) mp3, ei bine in acest articol am sa va prezint cateva servicii (programe) online ce permit taierea melodiilor (fisierelor) mp3 online gratuit:

Pentru inceput o sa discutam desre mp3cut:
Cu mp3cut, puteti taia fisiere (melodii) mp3 online, gratis, fara a fi nevoiti sa instalati programe dificile, greu de utilizat. Daca doriti sa creati tonuri (ringtonuri) de apel pentru telefonul mobil sau doriti sa taiati doar o bucata din acea melodie atunci acest serviciu (program) online este tot ce aveti nevoie. Acest serviciu este gratuit, il puteti folosi la orice ora fara a plati nimic si are ca scop taierea (scurtarea) melodiilor (fisierelor) mp3 la intervale de timp stabilite de dvs.

Pentru taierea unei melodii trebuie sa accesati link-ul mp3cut.net si sa urmati trei pasi simpli:

Pasul 1: Incarcati din calculatorul (device-ul) dvs. melodia (fisierul) mp3 pe care doriti sa il taiati.

Pasul 2: Stabiliti intervalul (bucata) melodiei (fisierului) mp3 pe care doriti sa o taiati.

Pasul 3: Download-ati melodia (fisierul) mp3 taiat.Mai jos aveti link-urile de la alte doua servicii (programe) de taiat melodii (fisiere) mp3 online gratuit. Nu o sa mai vorbesc despre ele deoarece sunt similare cu mp3cut despre care am vorbit mai sus.
Serviciile de taiat melodii mp3 online sunt gratuite.

7 comentarii

Ai Se Eu Te Pego :)

Reply

Mi-am facut ringtonuri pentru telefon ;)

Reply

Am incercat foarte multe programe de taiat melodii dar nu a mers nici unul. Mp3cut este cel mai bun program de taiat melodii... online, gratis si foarte usor de folosit.

Reply

Merci mult! Mi-a folosit! Cel mai bun program de scurtat melodii online.

Reply
fabiana mod

de ce se incarca asa greu mekodiile?

Reply

la mine nu merge:(:((:((

Reply

Eu l-am incercat si merge foarte bine... Nu stiu care e problema la tine, poate de la net, poate a avut probleme site-ul cand ai incercat tu. Mai incearca, trebuie sa mearga.

Reply

Trimiteți un comentariu