Urmareste gratuit toate posturile TV romanesti pe PC cu GBO TV Player

GBO TV Player este un program gratuit cu ajutorul caruia puteti urmari toate posturile TV romanesti pe calculatorul vostru. Foarte usor de utilizat, acest Player TV Online ne ofera posibilitatea sa urmarim majoritatea posturilor romanesti intr-un singur loc, gratuit si fara ajutorul unui browser. Interfata nu este foarte placuta, insa este intuitiva si ofera suport in limba romana.

Pentru functionarea corecta a canalelor TV sunt necesare urmatoarele programe: VLC, Sopcast, Flash Player. Iar pentru cei care folosesc Windows XP, trebuie sa aveti Internet Explorer 8.
GBO TV Player Online

Cum pot accesa un post TV Online din GBO TV Player?
In partea de sus a programului selectatati categoria dorita, din partea stanga selectati programul dorit, apoi acordati cateva secunde pana la pornirea programului tv online.
Atentie: Exista momente cand unele programe TV online sa nu fie emise.

Un player TV asemanator este My WebTV Lite

(Update 09.Decembrie.2013)
Descarca gratuit GBO TV Player

10 comentarii

de ce nu mai merge de vro 6 zile

Reply

da nu mai merge programu da eroare

Reply
Acest comentariu a fost eliminat de autor.

Da.. Ne pare rau dar se pare ca programul GBO Tv Player nu mai fuctioneaza de cateva zile. Sper sa gasesc un alt program similar pe care sa vi-l recomand in locul acestuia...

Reply

Sunt probleme cu serveru,
Citez din spusele celui care a creeat acest program: “Din pacate sunt mari probleme cu hostul de la 000 . se pare ca au pierdut datele de pe server-ele free host si de aceea nu ii poate trage nimeni la raspundere. Imi cer mii de scuze pt incovenient si sper ca pe viitor sa ii aloc un domeniu pe ro.”
intre timp problema sa rezolvat e din nou functionabul dar e nevoie de un update pe care il puteti descarca de aici: http://downdl.com/2012/05/gbo-tv-player-vizioneaza-gratis-toate-posturile-tv-romanesti/

Reply

Iti multumim frumos pentru informatiile furnizate. Acum putem urmarii din nou toate posturile romanesti pe PC cu GBO TV Player datorita tie.

Reply

cu mare placere ciprian

Reply

salut gbo tv nu mai functioneaza de doua saptamani kre este problema???

Reply

un program bun dar pacat daca nu functioneaza

Reply

la fel si mie da eroare

Reply

Trimiteți un comentariu